Tentativă de suicid: Un clujean amenință că se va arunca, de pe o macara, în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul s-a cățărat în vârful macaralei. FOTO: Arhivă
Omul s-a cățărat în vârful macaralei. FOTO: Arhivă

Un bărbat amenință că se va arunca în gol, de pe o macara, de la o înălțime de peste 30 de metri. Se pare că bărbatul s-a suit în vârf de macara de mai bine de o oră. Polițiștii care au sosit la fața locului încearcă acum să îl convingă să renunțe la gestul disperat.

Bărbatul s-a suit pe macaraua de pe șantierul de pe strada Arinilor, din cartierul clujean Mănăștur, în jurul orei 17.30. Se pare că acesta este în stare de ebrietate. La fața locului au sosit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și unul SMURD.

Polițiștii poartă negocierile "la înălțime" cu bărbatul, după ce au urcat la etajul 9 al clădirii din imediata apropiere a macaralei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, comisar Daniel Graur, a declarat pentru "Adevărul" că membrii echipajului de Poliție care a ajuns la fața locului poartă în continuare negocieri cu bărbatul de pe macara. "Nu avem infoemații mai multe deocamdată, nu știm dacă omul este în stare de ebrietate. Când au reușit să se apropie de bărbat, polițiștii l-au auzit cântând manele", a spus comisar Daniel Graur.

UPDATE  După aproape două ore petrecute la peste 30 de metri înălțime, bărbatul s-a lăsat convins de polițiști și a început să coboare. Comentariul bărbatului, în timp ce coboară, a stârnit râsete în jurul celor adunați în jurul macaralei. "De urcat am urcat cumva, mai greu e să cobor", a bombănit omul.

UPDATE 2  Omul a ajuns cu bine la sol și a fost luat de polițiști, pentru audieri. De profesie zidar, bărbatul, în jur de 50 de ani, a dezvăluit motivul pentru care a vrut să recurgă la gestul disperat: nu a primit ultimele două salarii. Omul a refuzat să fie consultat de medicii echipajului SMURD. Pe Arinilor au sosit și doi aparținători, care l-au însoțit pe zidar la Poliție.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite