Suma exorbitantă cerută la Cluj-Napoca pentru o vilă neterminată, în apropierea orașului. „Auzi păsărelele cântând”

0
Publicat:

O agenție imobiliară din Cluj a scos la vânzare cu aproape un milion de euro o vilă care nu are gard, nu are curtea amenajată și căreia îi lipsesc „alte câteva lucrări consistente”. Imobilul nu este amplasat în oraș, ci în comuna limitrofă Feleacu, „la un capăt de stradă”.

Când vila va arăta astfel, prețul va fi diferit, ne informează agenția. FOTO: Remax
Când vila va arăta astfel, prețul va fi diferit, ne informează agenția. FOTO: Remax

Una dintre cele mai cunoscute agenții de turism din Cluj intermediază vânzarea unei vile din comuna Feleacu, în apropierea municipiului Cluj-Napoca, cu 993.000 de euro. Vila are o suprafață utilă de 386 de metri pătrați și teren de 1.666 de metri pătrați, plus piscină. Nu se înțelege exact din anunț dacă piscina este construită sau nu. Putem vedea imagini reale din interior și randări 3 D ale exteriorului vilei.

Agenția ne anunță că mai sunt de făcut lucrări consistente la imobil, dar când acestea vor fi terminate prețul va fi modificat.

„Dacă pentru unii clienți "vilă cu piscină" trebuie să fie în văzul tuturor și pe străzi principale, pentru alții însă, acest concept este de preferat să fie cât mai izolat, intim și în inima naturii. Exact așa este proprietatea aceasta: retrasă de la străzile circulate, cu foarte multă tihnă în jur și înconjurată de multă natură. Dacă tot stai la piscină - e bine să te bucuri și de aer curat, dar și de liniștea naturii cu ciripit de păsărele”, se arată în descrire.

Expertul imobiliar încearcă să explice cât mai interesant gradul de finisare al vilei.

„De-a lungul experienței mele, am constatat că cei mai mulți cumpărători de case își doresc o casă bine construită și bine gândită, dar în care să își poată pune amprenta personală. Această casă oferă această șansă viitorului cumpărător, căci se predă gata finisată, urmând ca acesta să vină cu ideile și stilul de design și mobilier la care sigur a visat de mult timp”, se arată în anunț.

Proprietatea este dispusă pe un singur nivel și are o suprafață utila de 386 mp, iar camerele au o înălțime de 2,9 metri.

Casa este finisată doar la interior. FOTO: Remax
Casa este finisată doar la interior. FOTO: Remax

Știu că asemenea proprietăți sunt foarte rare în piață și mai stiu că mulți clienți și-ar dori o astfel de vilă, construită doar pe un singur nivel. Locuința are un living imens, rar întâlnit la casele noastre, cu o suprafață de 67 mp și un hol cu posibilitatea amenajării unui dressing frumos. Bucătăria împreună cu locul de luat masa pentru mulți invitați au o suprafață de 52 mp. Pentru cei cărora le plac petrecerile este ideală! Proprietarii au gândit și o terasă de 36 mp, pe care au și acoperit-o și încălzit-o ulterior pentru cca 20 de persoane”, mai suntem informați.

„Proprietatea va fi la un alt preț la vânzare”

Cele trei dormitoare au câte 24 mp plus fiecare are dressing și baie proprie, geamuri mari și lumină multă, iar înălțimea camerelor dă senzația de foarte mult spațiu și dă volum casei. Cea de-a cincea cameră este momentan birou și există pe hol o baie separată pentru aceasta. O altă încăpere, mai mică, este utilizată momentan pentru spălat și călcat haine și este super utilă unei case.

Indiferent în ce parte te uiți în jur - vezi doar natura și auzi păsărelele cântând. Proprietatea mai are avantajul că se află la un capăt de stradă, deci fără trafic. Se poate chiar dormi cu geamurile deschise și este o liniște absolută. Încălzirea este prin pardoseală și pe jos e microciment, un material prin care se încălzește foarte rapid și oferă o senzație de căldură permanentă la picioare. Dar se poate pune parchet peste acesta dacă se dorește”, se mai arată în anunț.

Mai aflăm, fără să știm dacă sunt finisate, că „piscina și jacuzzi sunt alte două elemente ce fac din această ofertă una diferită, iar suprafața terenului permite o curte mare și o grădină frumoasă lângă casă”.

Casa se predă la acest preț în acest stadiu, iar când finisajele exterioare vor continua cu gardul care va împrejmui întreaga proprietate, amenajarea curții și alte câteva lucrări consistente - proprietatea va fi la un alt preț la vânzare”, se încheie anunțul. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite