Patru francezi au dat o ţeapă de sute de lei unui local din Cluj. Clienţii, două cupluri, au stat şase ore pe terasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francezii au pornit uşor, apoi au luat-o la fugă, în momentul care li s-a părut potrivit. FOTO Facebook / Che Guevara
Francezii au pornit uşor, apoi au luat-o la fugă, în momentul care li s-a părut potrivit. FOTO Facebook / Che Guevara

Patru cetăţeni francezi „au uitat” să achite o notă de plată de câteva sute de lei, la un local din centrul Clujului. Francezii au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar acum localul a făcut publice imaginile.

Angajaţii unul local din centrul Clujului caută un grup de francezi care au făcut consumaţie pe terasă, după care au fugit pur şi simplu, fără să plătească nota. Acum, imaginile cu cei patru au fost făcute publice, să poată fi văzute inclusiv de cei care i-ar putea cunoaşte. 

„DIN NOU FRANCEZII! Salut camarazi! Vă cerem sprijinul în a găsi 4 francezi - Of, francezii ăştia! - care, după 6 ore petrecute la noi pe terasă, au fugit, literalmente, fără să plătească. S-a întâmplat miercuri seara. Mulţumim”, este mesajul celor de la Che Guevara Social Pub.

Pe imagini se vede cum francezii pândesc momentul în care ospătarii se află în interiorul localului, iar în momentul propice o iau la sănătoasa, fără să se mai uite în spate.

studenti francezi hoti

Pe imagini se vede cum francezii aşteaptă momentul în care ospătarii nu sunt atenţi. FOTO Facebook / Che Guevara

studenti francezi hoti

Francezii se pregătesc să plece, profitând de faptul că oaspătarii sunt ocupaţi cu alţi clienţi. FOTO Facebook / Che Guevara

studenti francezi hoti

Tinerii au găsit momentul potrivit şi au plecat, fără să plătească. FOTO Facebook / Che Guevara

studenti francezi hoti

În imagini se vede pe culoar cum unul dintre francezi, care a rămas intenţionat în urmă pentru a lăsa impresia că va plăti, o ia la fugă pur şi simplu. FOTO Che Guevara

Nu este pentru prima dată când cetăţenii străini pleacă fără să-şi plătească nota la Che Guevara Social Pub. Recent, chiar luna trecută, un alt grup de francezi a „dispărut” fără să plătească nota, iar în urmă cu câteva luni au fost mai mulţi spanioli care pur şi simplu au fugit după ce au primit nota.

Pe de altă parte, există şi o explicaţie de ce  este a doua oară când sunt implicaţi francezii. În Cluj trăiesc câteva mii de francezi, o bună parte din ei fiind studenţi, cei mai mulţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din oraş. Există însă şi numeroşi expaţi, oameni de afaceri şi profesionişti francezi care au ajuns aici în urma investiţiilor franceze făcute în zona Clujului.

Vă mai recomandăm şi:

 

Sentinţă în cazul româncei acuzate de moartea unui celebru mafiot italian. Procurorul ceruse 21 de ani de închisoare

 

Preşedinta Ungariei, surprinsă în timp ce face sport într-un parc din Cluj. „Un început de zi activ în Kolozsvar” FOTO

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite