„Nu veniţi în Grecia, e patriotic să folosiţi banii pentru sprijinirea turismului românesc, a guşaţilor care din profitul unei veri ar vrea să-şi cumpere bemveu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Dan Mazilu le dă românilor trei motive pentru a nu merge în Grecia în condiţiile pandemiei de COVID-19. Primul argument este despre patriotismul de „a sprijini turismul românesc”.

Redăm mai jos postarea de pe Facebook a lui Dan Mazilu, fost redactor-şef al Academiei Caţavencu, despre motivele pentru care românii nu trebuie să meargă în Grecia:

„NU VENIŢI ÎN GRECIA!

E foarte rău.

În primul rând, testul Covid e obligatoriu şi foarte scump. Puteţi folosi mult mai cu cap banii ăştia, de exemplu să-i donaţi pentru Catedrală sau să cumpăraţi trei sticle de suc la 330 ml într-un bar din Mamaia.

În general, e patriotic să vă folosiţi banii pentru sprijinirea turismului românesc, adică a guşaţilor care din profitul unei singure veri ar vrea să-şi cumpere bemveu full-option, dotat din uzină cu iconiţa lui Arsenie şi senzor care coboară automat geamul când simte că şoferul vrea să arunce un gunoi pe şosea.

În al doilea rând, la graniţă se întâmplă un lucru suspect: deşi aveţi teste Covid făcute de-acasă, cel puţin un membru al familiei va mai fi testat o dată, pe banii grecilor. Faptul că testul e gratuit ridică, el singur, semne de întrebare. Nimeni nu-ţi face ceva pe degeaba, nici măcar Dumnezeu. Sursele noastre ne asigură că grecii vă înfig un mega senzor 5G între amigdale, când se prefac că vă testează. Cu senzorul ăsta de ultimă generaţie Bill Gates o să vă controleze direct din joystick şi o să vă oblige să purtaţi mască în magazin deşi, SE ŞTIIIEEE, masca ofileşte creierul şi face infarct la maţul gros, nu mai spun că fără viitorul lui vaccin o să vă tragă curentul mult mai des. N-a spus el într-o conferinţă de acum cinci ani că omenirea va avea probleme cu curentul?!
 

În al treilea rând, se pare că fiecărui român al cărui cod QR începe cu cifră impară i se confiscă seminţele şi sacoşa din rafie plină cu cd-uri cu manele, deşi CCR a spus că manelele sunt recomandate în România şi obligatorii în vacanţă, când toată plaja trebuie să ştie că au venit bonbardierul cu printzesa şi printzul la sejurul de cinci zile.

Dar ce e cu adevărat nasol e că NU E ŞTIR LA MAL, nu trebuie să intri în apă doar după ce coseşti pădurea de alge, pe valuri nu pluteşte căcatul strămoşesc şi la fundul apei nu se bălăngăne duios pampersul maroniu, aflat în convoi cu tamponul roşcat. Nu ieşi din apă cu coji de pepene pe creştet şi curul ciupit de insectele alea împuţite, echivalentul ţânţarilor de pe mal.

Şi mai e şi destul de liber.

Deci vă rog eu, stăteţi acasă, e mai bine pentru toată lumea.”

Citeşte şi

România vs. Grecia: „Aglomeraţie cât vezi cu ochii, maimuţe urlătoare de manele, coji de seminţe şi preţuri exagerate”

Patronate: Bulgaria, Grecia şi Turcia finanţează denigrarea litoralului românesc

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite