Mesaj dur din partea unui clujean pentru Boc: „Vă rog din suflet, tăceţi din gură. Apucaţi-vă să faceţi ceva treabă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Emil Boc este campion la promisiuni. FOTO: Arhivă personală
Primarul Emil Boc este campion la promisiuni. FOTO: Arhivă personală

Actorul Bogdan Bob Rădulescu i-a trimis un mesaj dur primarului Emil Boc, nemulţumit fiind de faptul că edilul promite foarte mult, dar în realitate, puţine obiective sunt îndeplinite.

Redăm postarea lui Bogdan Rădulescu de pe Facebook: 

„Domnule primar Emil Boc, vă salut.

Am o mare rugăminte la dumneavoastră. Uman dar şi profesional.

Vă rog din suflet... tăceţi din gură.

Vorbesc foarte serios şi bine intenţionat, credeţi-mă pe cuvânt de om care mai are un dram de bun simţ, nu e lipsă de respect din partea mea, ba dimpotrivă, e o mână de ajutor. 

Nu mai ziceţi nimic, dar apucaţi-vă să faceţi ceva treabă!!! 

Conduceţi o administraţie locală guvernată de cele două replici reprezentative: "se va face" şi "nu am ştiut că se face aşa ceva".

„Trăim in oraşul în care totul "se va face" în viitor”

Nu vorbesc prostii, vă rog recitiţi declaraţiile dumneavoastră începând cu Someşul navigabil in 2012 şi terminând cu metroul in 2021, dar trecând prin toate mânărelile imobiliare ale dezvoltatorilor.

Trăim in oraşul în care totul "se va face" în viitor, dar aşteptăm în prezent. Şi fiecare zi e prezentul, nu viitorul. 

Domnule primar...în oraşul in care podul porţelanului stă abandonat pe banii noştri pentru că s-a găsit sare în timpul săpăturilor făcute pe banii noştri, mult după ce s-a terminat studiul geo care zicea ca e ok, studiu pe care tot banii noştri l-au plătit, aşadar în oraşul în care proiectele nici nu pornesc bine şi se împotmolesc în impostură, amatorism, rea intenţie, neştiinţă, nesimţire sau corupţie, proiecte la care justiţia locală e fie oarbă fie părtaşă, în oraşul ăsta "se va face" metrou?

Domnule Boc, aveam 15-16 ani, când părinţii mei mi-au spus aşa:

„Copile, să faci în viaţa asta ce vrei tu, dar să nu te pună Dumniezo din cer să ne aduci la uşă poliţist sau popă, să ne faci de ruşine in faţa oamenilor.” Erau oameni simpli, de la ţară, dar cu valori sănătoase, de corectitudine, cinste şi bunătate.

Am 41 de ani şi nu i-am făcut niciodată de ruşine, de asta sunt absolut sigur.

Motiv pentru care închei mesajul meu cu un exerciţiu de sinceritate pentru dumneavoastră, presupunând că şi părinţii dvs ar avea acelaşi valori pe care vi le-au transmis. 

Dacă v-ar bate la uşă poliţia sau popa şi aţi fi cu adevărat sincer în răspunsurile date, v-aţi face părinţii de ruşine în faţa oamenilor?

Gânduri bune şi spor la treaba corectă, cinstită şi eficientă din prezentul în care trăim, nu din viitorul în care de fapt vedem că nimic nu "se va face."”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite