Incendiu într-un tren de călători, la Cluj. Peste o sută de persoane s-au autoevacuat, de la ce a pornit focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost panică miercuri dimineață într-un tren de călători staționat în halta Macău, după ce a izbucnit un incendiu. Pompierii clujeni au intervenit de urgență, iar flăcările au fost stinse fără ca cineva să fie rănit.

Focul ar fi pornit de la compartimentul motor FOTO ISU Cluj
Focul ar fi pornit de la compartimentul motor FOTO ISU Cluj

Până la sosirea forțelor noastre, în jur de 100 de călători s-au autoevacuat. În plus, niciunul dintre aceștia nu a solicitat îngrijiri medicale.

De asemenea, angajații CFR au reacționat prompt cu mijloace de primă intervenție, iar pompierii au lichidat ulterior flăcările. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune la compartimentul motor”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Militarii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit miercuri dimineață, 10 mai, la un incendiu care s-a manifestat la compartimentul motor al unui tren staţionat în Halta din Macău. ISU Cluj a precizat că apelul de urgenţă a venit în jurul orei 06.16, iar la faţa locului s-a deplasat echipajul de la Garda de Intervenţie Aghireşu. ”Până la sosirea forţelor noastre, în jur de 100 de călători s-au autoevacuat. În plus, niciunul dintre aceştia nu a solicitat îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite