FOTO VIDEO Peste 84.000 de participanţi în prima zi de Untold. The Chainsmokers: „Nu ne-a venit să credem”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Chainsmokers pe scena principală Untold. FOTO: Untold
The Chainsmokers pe scena principală Untold. FOTO: Untold

Peste 84.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului Untold. Atracţia serii a fost trupa The Chainsmokers, al cărui spectacol a umplut stadionul Cluj Arena. Pe scenele Untold au mai urcat Parov Stelar, Diplo, Afrocack şi Will Sparks.

Galerie foto

„Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de scena principală a festivalului UNTOLD dar şi de numărul mare de participanţi. Cei mai aşteptaţi artişti au fost cei de la THE CHAINSMOKERS, care au ajuns pentru prima dată în România, pe scena principală UNTOLD. În timpul concertului, membrii trupei au îmbrăcat tricoul echipei naţionale de fotbal a României”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

  „Suntem pentru prima dată în România dar foarte mulţi artişti din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival şi abia am aşteptat să ajungem aici. După ce am fost anunţaţi în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noştri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de aşteptaţi aici şi îi asigurăm că vom reveni cât de curând. ”,  membrii trupei THE CHAINSMOKERS. 

„Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume”

Pe scena principală a urcat aseară şi trupa Parov Stelar, atât de aşteptată în fiecare an de fanii festivalului UNTOLD.

„Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simţim căldura cu care ne primesc şi energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD”, au declarat cei de la PAROV STELAR.

Un alt artist aşteptat de fanii festivalului a fost dj-ul DIPLO. Aflat şi el pentru prima dată în România a rămas uimit de numărul mare de fani dar şi de întreaga producţie a festivalului. Prima seară a continuat cu un artist deja cunoscut de fanii UNTOLD dar şi aflat în topul preferinţelor lor, AFROJACK. De fiecare dată când urcă pe mainstage-ul UNTOLD, artistul îi poartă pe fanii lui printr-o experienţă muzicală unică, plină de energie şi culoare.

cluj untold ziua I. foto untold

40 de artişti în prima zi 

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii şi povestea universului UNTOLD 2018: WOLF SPIRIT. Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în prima seară Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Parov Stelar, The Chainsmokers, Oliver Heldens, Diplo, Afrojack şi Will Sparks. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 40 de artişti: Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Foreign Beggars, Pendulum , Gareth Emery şi mulţi alţii.  

cluj untold ziua I. foto untold

 

Untold şi DeMoga Music

Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa se întâmplă în fiecare zi, în incinta festivalului!

Untold şi DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat şi funcţional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului Untold. Artişti din line-up-ul Untold vor lucra în studio împreună cu producătorii şi compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România.

Prima sesiune de studio a avut loc în prima zi a festivalului şi l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat două piese împreună cu artistul, Will Sparks mărturisind că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcţional, amplasat chiar în incinta unui festival.

Artiştii care au confirmat participarea la următoarele sesiuni în studioul Untold Sessions by DeMoga Music sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers, Jack Perry.

Festivalierii au şansa de a câştiga una dintre cele 6 experienţe zilnice în studioul Untold Sessions by DeMoga Music, plătind cu cardul Visa, în incinta festivalului Untold.

Citeşte şi

 

VIDEO Mesaj anti PSD la Untold. Mii de tineri au scandat „M... PSD” pe Cluj Arena

FOTO VIDEO Cum atrage Untold 10.000 de tineri din străinătate. Giorgios, din Creta: „E cel mai ieftin festival din Europa”

O masă VIP la Untold costă cât un apartament. Ce primeşti de banii ăştia

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite