FOTO Târgul care promovează sănătatea. Consultaţii stomatologice gratuite la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii pot merge, în acest weekend, la Târgul de Servicii Medicale şi Îngrijire Corporală de la Polus Center. Ei vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite şi de cupoane promoţionale la analize. În plus pot primi sfaturi şi îndrumări pentru problemele cu care se confruntă, iar asta fără să dea bani pentru ele cum s-ar fi întâmplat la o consultaţie.

20 de clinici private din regiunea Transilvaniei îşi prezintă oferta în acest sfârşit de săptămână la Polus Center, un mall din Cluj, situat la ieşirea din oraş spre Oradea. Clujenii pot primi sfaturi medicale pentru un stil de viaţă mai sănătos de la medici din toate domeniile - cardiologie, dermatologie, radiologie-imagistică, ortopedie, stomatologie şi implantologie, chirurgie, oncologie, oftalmologie, ginecologie.

Târgul va fi deschis publicului între orele 10.00 şi 22.00, azi şi mâine, 20 octombrie.

„Educaţia medicală lipseşte“

Printre primele standuri din zona food court a mallului clujean este cel al Centrului Medical Floreşti care oferă, pentru acest weekend, consultaţii stomatologice gratuite. Medicul stomatolog Adrian Teodor Moga Rogoz de la acest centru spune că românii nu au grijă de igiena lor orală.

“Sunt foarte mulţi tineri cu probleme, profilaxia este zero, foarte mulţi oameni nu se ştiu spăla pe dinţi şi vorbim aici despre toate grupele de vârstă. Toate problemele, de la boli parodontale, distrugerea dinţiilor până la disfuncţii dento-maxilare majore, încep de la spălatul pe dinţi şi mersul la doctor. Din păcate, educaţia medicală lipseşte”, a afirmat medicul stomatolog Adrian Teodor Moga Rogoz, de la Centrul Medical Floreşti.

Campanie umanitară

Printre expozanţii târgului se numără Clinica Medisprof din Cluj care prin asociaţia cu acelaşi nume a început o campanie de adunare de fonduri pentru a cumpăra 100 de camere implantabile care să ajute bolnavii cu cancer.

“Camerele implantabile sunt o nouă tehnologie, neinvazivă, pe care clinica încearcă să o ofere pacienţilor cu afecţiuni oncologice. Aceste camere reduc efectul infecţiilor, disconfortul şi durerea. Administrarea medicamentelor se face mult mai uşor“, explică Raluca Marcu de la firma care face PR-ul acestei clinici clujene.

Potrivit sursei citate, camerele implantabile sunt discrete, nu deranjează şi îl scapă pe pacient de numeroasele înţepături, mai ales că venele sunt mai sensibile după şedinţele de chimioterapie. O astfel de cameră costă în jur de 600 de lei. Campania a început pe 18 octombrie şi se va încheia la sfârşitul lunii.

La târg se află şi Ilinca Rotariu, fondatoarea Centrului de recuperare medicală pentru persoanele cu nevoi speciale „Tarra“. Prin prezenţa sa la târg vrea să facă, ori de câte ori este nevoie, serviciile pe care centrul le oferă.

La Polus Center are loc prima ediţie a Târgului de Servicii Medicale şi Îngrijire Corporală care se desfăşoară sub sloganul “Sănătate mai presus de toate”. Târgul este organizat de firma AdShop cu sprijinul Terapia Ranbaxy.

Mai puteţi citi:

VIDEO „Bombele chimice“ de zi cu zi, de pe mesele românilor, explicate de specialişti: „Gustul bun nu înseamnă că şi produsul e bun“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite