Emil Boc despre prezidenţiale: „Nu eu sunt soluţia“. Acesta a spus că doreşte să contribuie la unificarea dreptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Emil Boc a declarat, duminică, la Cluj, că nu el este soluţia pentru candidatura la prezidenţiale, dar poate fi parte a soluţiei care să identifice un câştigător al alegerilor din toamnă.

„Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei“, a spus Boc, citat de Mediafax.

Primarul Clujului a mai spus că intrarea sa în Fundaţia Mişcarea Populară „nu este împotriva PDL“ şi că în calitate sa şi de membru PDL şi al fundaţiei să contribuie la unificarea dreptei.

„Sper să pot contribui şi mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câştige alegerile prezidenţiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an“, a afirmat Boc, citat de Mediafax.

Fostul premier a criticat în discursul său USL. A spus că nu are reforme deşi se află de doi ani la putere şi l-a comparat cu un crocodil ale cărui mişcări sunt imprevizibile.  Boc consideră că cea mai bună definiţie care ar putea fi dată USL-iştilor e cea pe care Churchill o dădea comuniştilor.

„USL e ca şi un crocodil. Când deschide gura nu ştii dacă vrea să-ţi zâmbească sau să te mănânce. Cam asta face USL (n.r. toţi de la prezidiu, inclusiv Traian Băsescu, râd; sala îl aplaudă). Prin ceea ce au făcut şi fac la guvernare (n.r. USL) arată că vor să înghită statul de drept pe care, cu atâta trudă, românii l-au clădit în aceşti ani de la Revoluţie“, a adăugat Boc.

Emil Boc a participat, duminică, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care a luat parte şi preşedintele Traian Băsescu, care a comparat PMP cu „un copil născut prematur“. La acea dezbatere, primarul Clujului şi-a anunţat înscrierea în Fundaţia Mişcarea Populară.

Traian băsescu i-a sfătuit pe membrii şi simpatizanţii PMP să nu atace PDL motivând că nu PDL este adversarul lor.

Mai puteţi citi:

Ce îi sfătuieşte Traian Băsescu pe membrii PMP: „Nu atacaţi PDL, nu el este adversarul“

Traian Băsescu despre PMP: „Este un copil prematur, dar prematurii, ştiţi bine, sunt extrem de inteligenţi“

VIDEO După ce a anunţat că se alătură Fundaţiei Mişcarea Populară, Emil Boc i-a comparat pe USL-işti cu comuniştii

UPDATE  FOTO Traian Băsescu, la Cluj-Napoca: „Nu îngenunchem la UE, ci ne respectăm promisiunile“

După întâlnirea cu Traian Băsescu, liderii PMP s-au fotografiat. Udrea: „A fost o seară între prieteni care au lucrat împreună, care vor mai lucra împreună“

VIDEO Preşedintele statului a ajuns sâmbătă seara la Cluj. A spus despre Iohannis că „e un câştig pentru Guvern“


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite