Emil Boc: „Dacă nu se adoptă certificatul verde la locul de muncă, de Crăciun în loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Emil Boc a făcut public momentul în care s-a vaccinat. FOTO: Primăria Cluj-Napoca
Primarul Emil Boc a făcut public momentul în care s-a vaccinat. FOTO: Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc susţine că adoptarea certificatului verde la locul de muncă, la fel ca în Italia şi Franţa, este obligatorie, dacă vrem să avem un Crăciun liniştit.

„E o criză care se prelungeşte prea mult. Cred şi sper că acum orice decizie politică trebuie să ţină cont în mod fundamental de câteva lucruri care sunt presante.Orice coaliţie de guvernare trebuie să înceapă cu certificatul verde. Nu este posibil ca el să nu fie aprobat de parlament, cât mai repede cu putinţă. Nu putem alege la nesfârşit între ignoranţă şi raţiune. Trebuie acum să mergem pe mâna raţiunii şi a salvării vieţilor”, a susţinut primarul Clujului la Napoca FM.

Edilul crede că certificatul verde la locul de muncă trebuie să fie pe agenda oricărui partid:

„Orice partid politic din această ţară trebuie să spună «da» certificatului verde la locul de muncă ca să mergem mai departe pentru că el ne va duce la o coborâre a ratei de infectare şi vom avea un Crăciun mai liniştit. Dacă nu se adoptă certificatul verde, cum şi în Europa este implementat, în Italia, Franţa, vom avea un Crăciun cu probleme în continuare, iar în loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir. De aici trebuie să fie dată ora exactă, priorităţile legate de starea populaţiei şi orice guvern trebuie să aibă acest Certificat Verde în vizor, dar şi facturile la gaz şi electricitate”.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite