Cal legat de maşină în Cluj. Poliţia Animalelor a început cercetările VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calul a fost legat de maşină. FOTO: captura video
Calul a fost legat de maşină. FOTO: captura video

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au demarat verificări, în urma aparaţiei pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă un cal legată de un autoturism în mişcare.

„Caz văzut azi în Someşul Rece. Maşina pe avarii care mergea cu un cal legat de ea cu o funie de 1-2 metri, şi un mânz lăsat liber in urma, care mergea în toate direcţiile. Calul săracul a tras sa se oprească la un moment fiindca nu mai putea. Unde se poate raporta asa ceva?”, a postat, miercuri, 20 aprilie, un clujean pe Facebook. 

Poliţiştii clujeni au început verificări. „În cursul zilei de azi, 20 aprilie a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări, în urma aparaţiei pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină legată de un autoturism pus în mişcare. În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfăşurării incidentului, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Poliţia Cluj. 

Vă mai recomandăm: 

 

L-aţi văzut? Poliţia clujeană îl caută pe biciclistul care ar fi vinovat de accidentul soldat cu moartea unui profesor VIDEO

 

Poliţişti locali cu apucături de mafioţi. Reţinuţi pentru că ar fi bătut un cerşetor şi l-au plătit să nu facă plângere VIDEO


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite