Atenţie! Poliţia face controale extinse în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe amenzi s-au dat pentru nerespectarea regimului de circulaţie. FOTO: Adevărul
Cele mai multe amenzi s-au dat pentru nerespectarea regimului de circulaţie. FOTO: Adevărul

Poliţiştii clujeni au aplicat, vineri, 366 de contravenţii, în cadrul unei acţiuni de control. Verificările continuă sâmbătă şi duminică în tot judeţul.

„Pentru creşterea gradului de siguranţă publică  a cetăţenilor din judeţul Cluj, în 12.07.2013 poliţiştii clujeni au desfăşurat acţiuni preventiv-reactive cu efective mărite şi controale complexe în locurile şi zonele de risc identificate atât în mediul urban, cât şi în localităţile rurale din judeţul Cluj”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Poliţiştii clujeni au aplicat 366 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 261 prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 77 prevăzute de Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 24 la alte acte normative. De asemenea poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.

Controalele continuă 

 În cadrul acţiunilor poliţiştii au depistat 19 făptuitori, fiind constatate în flagrant 10 infracţiuni. Au fost constatate 11 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, 6 de natură judiciară şi 2 de altă natură. De asemenea au fost depistate 2 persoane urmărite pe numele cărora erau emise Mandate de Executare a pedepsei cu Închisoarea. Aceste acţiuni vor fi continuate în perioada 13-14.07.2013 .

Citeşte şi 

Şeful Poliţiei Rutiere Cluj a fost suspendat din funcţie şi este cercetat penal din cauza neregulilor privind averea sa

Adjunctul şefului Poliţiei Cluj, „zburat“ la Poliţia Rutieră. Are o vilă de 300.000 de euro care nu apare în declaraţia de avere

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite