Antrenorul CFR este acuzat că şi-a bătut nevasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jorge Costa, antrenorul echipei din Gruia, ar fi fost reclamat la Poliţie de către soţia sa pentru violenţă conjugală. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei susţine că nu s-a făcut nicio reclamaţie scrisă.

Conform purtătorului de cuvânt al CFR, Cristian Bokor, antrenorul va face o conferinţă de presă vineri sau sâmbătă în care va aborda şi acest subiect. Maria Costa le-ar fi povestit oamenilor legii faptul că a fost la un club alături de lusitan, apoi s-a iscat o ceartă între ei, a degenerat şi ea s-a ales cu o bătaie cruntă, arată prosport.ro.  Imediat, antrenorul a plecat din casa pe care clubul i-a închiriat-o şi s-a mutat la un hotel.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Alma Brehariu-Bruja, susţine că la Poliţie nu a fost depusă nicio plângere privind acest lucru. „Nu a fost înregistrată, la IPJ Cluj, niciun fel de plângere sau sesizare care să-l privească pe Jorge Costa“, a spus Alma Brehariu-Bruja.

Paszkany: „E problema lui Jorge“.

Şefii de la CFR susţin că ştiu despre problemele conjugale ale antrenorului, însă acestea nu au nicio legătură cu activitatea la club a lui Costa. „Ştim de situaţia neplăcută din familia lui Costa. E problema lui Jorge, el ştie cum să o gestioneze! Problemele familiale ale lui Costa ţin de el şi numai el, pe noi ne interesează activitatea lui la CFR şi punct", a declarat patronul Arpad Paszkany, potrivit Prosport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite