Profesor din Cluj, reclamat la Poliţie după ce ar fi lovit un copil. Ce riscă acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Un profesor de istorie este cercetat, după ce ar fi bătut un elev, în timpul orelor. Profesorul s-a ales cu un dosar penal, iar în paralel este cercetat disciplinar de Inspectoratul Şcolar Judeţean

Incidentul ar fi avut loc în cursul săptămânii trecute,  iar profesorul de istorie care predă la Şcoala Gimnazială din Negreni ar fi lovit un elev chiar în timpul orelor.

„La data de 10 februarie, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în baza unor date de interes operativ deţinute, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Din verificările derulate în cauză a reieşit faptul că un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, cadru didactic la o unitate de învăţământ în comuna Negreni, ar fi agresat fizic un minor în timpul orelor de curs. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împreujurărilor cauzei, precum şi a stării de fapt şi de drept incidente”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.  

Iar problemele profesorului nu se opresc aici. Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a deschis o anchetă internă, iar dacă va fi găsit vinovat sancţiunile pot merge până la excluderea din învăţământ.

Vă mai recomandăm şi:

Undă verde pentru un nou drum expres în România. Va lega două oraşe importante

„Romeo şi Julieta“ din secolul al XV-lea, găsiţi în curtea unei mănăstiri din Cluj-Napoca. Motivul pentru care povestea lor de dragoste s-a sfârşit tragic

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite