Tamaş revine în Anglia după expirarea interdicţiei de a părăsi România, căpătată în urma unui episod de beţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş, jucătorul lui West Bromwich Albion FOTO Mediafax
Gabriel Tamaş, jucătorul lui West Bromwich Albion FOTO Mediafax

Gabriel Tamaş a fost protagonistul unor scene dezonorante, fotbalistul fiind filmat în stare de ebrietate, în timp ce spărgea o uşă din scara unui bloc al capitalei. Ca urmare a acestui episod, internaţionalul român a primit interdicţia de a părăsi teritoriul României timp de 30 de zile.

Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, a declarat că fotbalistul se va întoarce în Anglia pentru a se alătura lotului echipei West Bromwich Albion, însă a dezvăluit că ia în calcul transferul la o altă formaţie.
„Gabi Tamaş se pregăteşte să plece în Anglia, i-a expirat interdicţia. Eu sper să joace în altă parte, sunt în nişte discuţii destul de avansate pentru el şi probabil într-o săptămână, două, vom şti dacă el va continua la West Bromwich sau va pleca în altă parte. Nu e vorba că n-ar fi fericit la WBA, dar îşi doreşte să joace mai mult“, a declarat Manea pentru „DigiSport“.

În urma incidentului în care Tamaş a fost surprins în stare de ebrietate în scara unui bloc, conducerea clubului din Premier League a decis să nu îl sancţioneze pe fotbalist, având în vedere că episodul s-a petrecut în România, în apropierea amicalului cu Trinidad Tobago.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mircea Sandu despre Gabi Tamaş: „La dezalcoolizare şi psiholog sau să se lase!“

Dorinel Munteanu îl critică pe Tamaş din cauza vieţii nesportive pe care o duce

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite