Şofer prins la volan după ce consumase cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a ieşit pozitiv la testarea pentru cannabis FOTO Adevărul
Tânărul a ieşit pozitiv la testarea pentru cannabis FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au intervenit ieri la 74 de evenimente, dintre care 73 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. De asemenea, oamenii legii au constatat 18 infracţiuni, 4 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 158 de sancţiuni, au reţinut 7 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

În trafic, în seara zilei de 22 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei de combatere a criminalităţii organizate Călăraşi au oprit pentru control pe DN3, pe raza comunei Cuza Voda, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Călăraşi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul pentru depistarea substanţelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cannabis, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge şi urină. Şoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Vă mai recomandăm şi:

Traficanţi de cocaină, săltaţi de poliţişti. Două persoane au fost arestate în lipsă

Doi traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti. Cu cât vindeau o doză

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite