Doi traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti. Cu cât vindeau o doză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au desicins la 3 adrese în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Pe 10 iunie poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 3 percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, la persoane bănuite de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna martie, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Călăraşi, ar fi achiziţionat săptămânal, de pe raza judeţului Constanţa, diverse cantităţi de substanţe cu efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Călăraşi, la preţul de 30 de lei doza, atât personal, cât şi prin intermediul unei persoane. În urma acţiunii, au fost ridicate 80 de pliculeţe ce conţin substanţe cu efect psihoactiv, 14 telefoane mobile, mai multe seringi şi 600 de lei.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de o a treia persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat şi jandarmi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite