Se mută centrul de donaţii pentru refugiaţii ucraineni de la Romexpo. Câte persoane au fost sprijinite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de donaţii de la Romexpo se mută în pavilionul G7 FOTO Facebook/Cosmina Simiean
Centrul de donaţii de la Romexpo se mută în pavilionul G7 FOTO Facebook/Cosmina Simiean

Peste 800 de tone de haine, mâncare, scutece, pături, şampoane şi săpunuri au fost distribuite refugiaţilor ucraineni prin centrul deschis la Romexpo de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).

La două luni de când s-a deschis Romexpo ca centru de primire şi redistribuire donaţii pentru cetăţenii ucraineni din Bucuresti,  directorul DGASMB, Cosmina Simiean, a anunţat că 33.000 de persoane au primit ajutor. De miercuri, 18 mai, centrul se mută din pavilionul central în pavilionul G7.

"Până la urmă, nu a mai fost doar pentru cei din Bucureşti, căci au venit oameni din Braşov, Constanţa, Fierbinţi, Ploieşti… În total, 33.000 de persoane. Am avut peste 800 de tone de haine, mâncare, şampoane, săpunuri, scutece, paturi, farfurii, borcănele, cărucioare, pătuţuri. De la voi.

Continuăm să ajutăm împreună şi, din 18 mai ne mutam într-un pavilion alăturat celui în care am funcţionat până acum, în pavilionul G7.

 E fix lângă cel central, e albastru şi ajungeţi uşor la el pe la poarta B sau C din Bulevardul Expoziţiei. Programul rămâne acelaşi, de la 9.00-17.00, de luni până vineri pentru a primi donaţii. Dacă doriţi să ne aduceţi donaţii de haine doar de vară, încăţătaminte uşoară, mâncare neperisabilă sau obiecte de igienă o puteţi face şi sâmbăta între 9.00-17.00. Media zilnică de persoane este de 1.000.  Vă mulţumim tuturor pentru mobilizare şi sprijin !", a precizat Cosmina Simiean.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Sute de soldaţi, evacuaţi de la Azovstal. Statul Major al Forţelor Armate: „Garnizoana «Mariupol» şi-a îndeplinit misiunea”

Cum a lucrat Vladimir Putin pentru CIA din prostie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite