Pompierul care ajută copiii cu afecțiuni neurologice, locul III la competiția triatlon H3RO din Mamaia

0
0

Sebastian Ghioca a pedalat în weekend la competiția de triatlon H3RO din Mamaia pentru sprijinirea copiilor de la Fundația CID, cu afecțiuni neurologice grave. Pompierul din Călărași participă de mai mulți ani la concursuri sportive pentru a-i ajuta pe micuții cu probleme neurologice. De această dată, militarul a obținut locul III.

Pompierul din Călărași(în mijloc) ajută copiii cu afwecțiuni neurologice FOTO Facebook ISU Călărași
Pompierul din Călărași(în mijloc) ajută copiii cu afwecțiuni neurologice FOTO Facebook ISU Călărași

Pe 24 septembrie, plutonier adjutant șef Sebastian Laurențiu Ghioca a participat alături de cei doi prieteni ai săi, Mihai Badea și Marian Presuceanu, la concursul de triatlon H3RO Mamaia proba Half, unde a obținut locul al III-lea - ștafetă masculin.

Acest efort al lor a fost dedicat, ca de fiecare dată, cauzei nobile pe care o susțin: cauza micuților de la căsuța CID (Fundația Copii în Dificultate).

Proba din weekend pe care au îmbrățișat-o ca și provocare cei trei temerari se numește Half din cadrul H3RO Mamaia.

H3RO este o etapă a Campionatui Național de Triatlon pe distanță medie, unde toți participanții cu licență FRTRI sunt legitimați la un club de triatlon afiliat federației și punctează astfel în clasamentul campionatului național pe distanță medie.

Traseul a fost unul plat, cu distanță aproximativă de: 1.9 km înot – 2 laps, 90 km ciclism – 9 laps și 21 km alergare – 8 laps.

„Pompierul Sebastian Ghioca a pedalat, Mihai Badea a înotat, iar Marian Presuceanu a alergat. Împreună, cu aceeași dorință și cu multă ambiție au reușit să urce pe podium, au ocupat poziția a treia”, au transmis reprezentanții ISU Călărași.

Ambasador onorific al Fundației CID

Sebastian Ghioca, Sebi cum îi spun prietenii, este veteranul echipei CID, ambasador onorific şi susţinător împătimit al cauzei copiiilor din fundaţia din București. El este tatăl al trei băieţi şi al unei fetiţe.

De profesie pompier, subofiţer operativ principal în cadrul Compartimentului Monitorizarea Situaţiilor de Urgenţă şi Dispecerat ISU Călăraşi, Sebastian spune că este cu tot sufletul alături de micuţii bolnavi. El nu a ratat nicio competiție de ciclism pentru a-i determina astfel pe oameni să doneze pentru copiii bolnavi.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite