Incendiu stins în 6 ore la Dor Mărunt. Focul a făcut scrum 60 de tone de furaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 6 ore s-au chinuit pompierii să stingă vâlvătaia care a curpins un depozit de plante furajere, incendiat de un rest de ţigară aruncat la întâmplare de o persoană neidentificată.


Alarma s-a dat duminică, 18 septembrie, la ora 15.30. Două echipaje din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Dor Mărunt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de plante furajere din gospodăria lui Marius N. Când au sosit pompierii, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la plantele furajere depozitate în gospodărie, existând risc de extindere la bunurile materiale din imediata vecinătate.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană care a aruncat la întâmplare un rest de ţigară aprins în apropierea depozitului de plante furajere. Focul a mistuit aproximativ 60 tone de plante furajere (sub formă de baloţi) şi aproximativ cinci tone de lemne de foc, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 15.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite