Fetiță în comă, victima unui accident pe DN21. Alte trei persoane au fost rănite în impact

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță în vârstă de 7 ani se zbate între viață și moarte, rănită într-un groaznic accident rutier, pe DN21, în satulConstantin Brâncoveanu din Călărași. Alte trei persoane au ajuns la spital.

Impact violent pe DN21 între un autoturism și un autocamion FOTO Facebook ISU Călărași
Impact violent pe DN21 între un autoturism și un autocamion FOTO Facebook ISU Călărași

Conform ISU Ialomița, accidentul rutier grav s-a petrecut pe DN 21, în satul Constantin Brâncoveanu (intersecţie), comuna Dragalina, județul Călărași și s-a soldat cu patru victime dintre care una foarte grav, după ce două autovehicule au intrat în coliziune.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială SMURD, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești.

La faţa locului s-au deplasat, de asemenea, un elicopter SMURD, cât și echipaje ale Ambulanţei din Călăraşi şi Slobozia, deoarece localitatea este la granița celor două județe.

Duminică, 9 octombrie, la ora 13.49, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 21, în localitatea Constantin Brâncoveanu, Călărași, la un accident rutier.

Militarii au fost alertați pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după impactul dintre au autoturism și un autocamion.

Cele patru persoane din autoturism au ajuns la spital

În urma accidentului, patru persoane, care se aflau în autoturism, au fost rănite.

O fetiță în vârstă de 11 ani, în stare stabilă, a fost preluată de SAJ Călărași și transportată la spital.

Un bărbat de aproximativ 60 ani a fost dus la spitalul din Slobozia.

O minoră în vârstă de 7 ani, în stare de comă, care prezenta şi fractură la membrul inferior, a fost preluată de elicopter SMURD şi transportată la București.

O femeie de 27 ani, conștientă, cu hematom la nivelul capului, a fost preluată de SMURD Dragalina şi transportată la UPU Slobozia.

Conform ISU Călărași, bărbatul care conducea autocamionul implicat în accident nu a suferit vătămări corporale.

Polițiștii călărășeni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident rutier, soldat cu rănirea gravă a mai multor persoane.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite