Cursurile de recalificare profesională, o şansă în plus la obţinerea unui loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au mai mult noroc dacă aleg să se recalifice. În această idee, autorităţile locale pun la „bătaie” , în luna iunie, 7 cursuri pentru cei care doresc să-şi schimbe calificarea.

Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor(CRFPA) a anunţat că asigură cursuri pentru 40 de meserii din diverse domenii: construcţii, agricultură, comerţ, alimentaţie, servicii, metalurgie, IT şi limba engleză. De asemenea, şi cei care doresc să-şi perfecţioneze meseria se pot adresa aceluaişi centru.

Pentru luna iunie sunt organizate cursuri pentru lucrător în comerţ, comerciant mărfuri alimentare, fierar-betonist montator prefabricate, operator introducere validare şi prelucrare date, manager de proiect şi reflexoterapeut. Cei care urmează cursurile de recalificare vor obţine un certificat recunoscut de Ministerul Muncii şi de cel al Educaţiei Naţioanale. Persoanele interesate se pot adresa instituţiei din Călăraşi, situată în strada Sloboziei nr.4 Bis, lângă sediul BCR central sau la telefon: 0242.314.353 sau 0242.319.137.
 

Citeşte şi: Oportunităţi. Cursuri de recalificare pentru 1.180 de şomeri

Citeşte şi: Cursuri de recalificare pentru şomerii mureşeni

Citeşte şi: Tinerii cu facultate vin la recalificare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite