Dotări pentru poliţişti. Trei maşini Logan Laureate au ajuns în mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la sate au cu ce alerga după infractori. De astăzi, 21 iunie, la Călăraşi au ajuns trei autoturisme Dacia Logan Laureate. Maşinile au fost achiziţionate de Poliţia Română în cadrul proiectului  „Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de rromi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic”.

La Călăraşi, cele trei maşini, fiecare în valoare de 39.681,62 de lei, au fost trimise la Gălbinaşi, Curcani şi Ulmeni.
Autospecialele de patrulare sunt inscripţionate cu însemnele specifice, au montate echipamente de avertizare optico-acustică şi au în dotare şi anvelope de iarnă. Autovehiculele au fost achiziţionate în urma licitaţiei deschise, contractul de furnizare fiind semnat la data de 24 mai 2013.

Proiect în derulare

Pe parcursul a doi ani, Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia de Ordine Publică, în parteneriat cu Universitatea din Geneva – Institutul Postuniversitar de Relaţii Internaţionale şi Studii pentru Dezvoltare şi Academia de Poliţie din Savatan implementează proiectul ,,Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de romi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic.” Proiectul are ca obiective prevenirea infracţionalităţii şi victimizării, creşterea sentimentului de siguranţă pentru comunităţile rurale, precum şi intervenţia operativă a poliţiei în rezolvarea problemelor de ordin comunitar.

Citeşte şi: 14 maşini de poliţie dotate cu radar, la vânătoare de contravenienţi

Citeşte şi: Poliţia a primit 90 de maşini noi dotate cu sisteme GPS şi camere video

Citeşte şi: Poliţia arădeană se pregăteşte de sărbătoare. Nu vor lipsi competiţiile

.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite