Concurs de alergare la Călărași. Restricții rutiere pe mai multe străzi pentru semimaraton

0
Publicat:

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic, sâmbătă, 15 octombrie, când va avea loc concursul de alergare Semimaraton ASCălărași aleargă”. 

Semimaraton la Călărași FOTO Adevărul
Semimaraton la Călărași FOTO Adevărul

 Restricțiile de circulație vor fi instituite în data de 15 octombrie și vor consta în închiderea totală a circulației vehiculelor mai multe tronsoane de drum public.

Astfel, conform IPJ Călărași, pe raza municipiului, se impun restricții pe străzile Sloboziei (tronsonul cuprins între strada București și Bulevardul 1 Mai), Bulevardul 1 Mai (tronsonul cuprins între strada Sloboziei și strada Eroilor), strada Eroilor (tronsonul cuprins între Bulevardul 1 Mai și ieșirea din municipiul Călărași) și strada  General Constantin Ștefănescu vor fi închise circulației vehiculelor în intervalul orar 07.00 – 16.00.

Pe DN3B de la km 0+000 (intersecția cu DN 3) la km 3+000 (intrarea în municipiul Călărași, pe ambele sensuri, pe o perioadă de trei ore,  în intervalul orar 10.00-13.00, traficul va fi restricționat.

 Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

De asemenea, conducătorii auto să respecte indicațiile voluntarilor echipați și dotați  corespunzător pentru a asigura închiderea circulației.

Competiția care stânge anual zeci de mii de lei

În luna august a avut loc Semimaraton Galaţi, o competiție care a reunit la start alergători de performanţă şi începători, persoane cu dizabilităţi, antreprenori locali, seniori şi copii. Prin donaţii se strâng anual zeci de mii de lei, cu care sunt finanţate proiecte care sprijină terapia copiilor cu dizabilităţi, digitalizarea educaţiei şi educaţia de mediu.

Semimaraton Galaţi, cel mai mare eveniment sportiv şi filantropic din judeţ, ajuns în acest an la a noua ediţie, a fost organizat, ca în fiecare an, de Fundaţia Comunitară Galaţi. Aceasta este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit şi a devenit în timp interfaţa dintre comunitate şi resursele acesteia. 

Fundaţia Comunitară Galaţi a pornit iniţial ca un grup de iniţiativă în 2014. La nivel naţional există 19 fundaţii comunitare.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite