Campanie pentru prevenirea furturilor din locuinţe. Cetăţenii, invitaţi într-un studio de realitate virtuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie pentru prevenirea furturilor din locuinţe FOTO IPJ Călăraşi
Campanie pentru prevenirea furturilor din locuinţe FOTO IPJ Călăraşi

În perioada decembrie 2019 - februarie 2020, IPJ Călăraşi desfăşoară la nivel local campania de prevenire a furturilor din locuinţe „Hoţii îţi invadează intimitatea”.

Pe 12 şi 13 februarie, în intervalul orar 17.00 – 18.00, poliţiştii, împreună cu Virtual Reality Studio vă invită să luaţi parte la o activitate de prevenire a furturilor din locuinţe. Astfel, cu ajutorul tehnologiei VR veţi putea fi martorii unui furt virtual. Doritorii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la sediul Virtual Reality Studio S.R.L. din municipiul Călăraşi, str. Progresul, nr. FN, bl. B13, parter, judeţul Călăraşi (zona Casei de Pensii). 

Noutatea campaniei din acest an derulată de Poliţia Română constă în utilizarea unei tehnologii de ultimă generaţie, de interes pentru majoritatea categoriilor de beneficiari, care îi expune pe aceştia unei experienţe virtuale ce are corespondent în realitate. Astfel, cetăţenii se pot transpune în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor. Aceste interacţiuni vor fi completate de discuţii cu poliştii specializaţi în prevenirea criminalităţii, care vor transmite recomandări adecvate pentru contracararea activităţii hoţilor.  

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite