Anchetă. Hoţul care a speriat comuna Dragoş-Vodă, reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dragoş-Vodă a fost încarcerat, după ce poliţiştii au probat în sarcina sa comiterea mai multor furturi din locuinţe şi anexe. Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe  Gabriel B., suspectat de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie.


Ca urmare a documentărilor efectuate cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe gospodăreşti de pe raza comunei Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au dispus pe 1 august reţinerea suspectului. Poliţiştii spun că acesta, în perioada mai – iulie 2013, a comis mai multe infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie. A sustras două cazane de cupru, o bicicletă, obiecte metalice şi o sumă importantă de bani, fapte instrumentate iniţial cu autor neidentificat sau care nu au fost sesizate oamenilor legii.                 

Gabriel B. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, cu propunere de arestare preventivă.    Cercetările vor fi efectuate în continuare de poliţişti, sub supravegherea procurorului, pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vă recomandăm şi:

Furtul tablourilor din Rotterdam devine scenariu de film pentru Tudor Giurgiu

Banca Angliei, complice cu naziştii în furtul aurului din Cehoslovacia

Furt la un releu de telefonie mobilă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite