Zeci de familii s-au relaxat de 1 mai în campingul de rulote de la Vulcanii Noroioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Pentru mulţi dintre noi ziua muncii este o răsplată sub formă de relaxare în natură. O ştiu cel mai bine turiştii care merg cu rulotele în zonele cu multă verdeaţă şi aer curat. În campingul de la Vulcanii Noroioşi au poposit de 1 mai zeci de familii din toată ţara.

Soţii Dumitrescu au venit din Ploieşti împreună cu nepoţelul lor să petreacă ziua muncii la poalele Vulcanilor Noroioşi. 

În camping au dat de încă cel puţin 30 de rulote şi campere, sosite de peste tot.  

Impresionaţi de frumuseţea şi liniştea zonei, şi-au chemat aici şi alte rude.

”Este pentru prima dată când venim la Vulcanii Noroioşi şi chiar am rămas plăcut surprinşi de frumuseţea pesiasjului. Oamenii sunt amabili, proprietarii campingului ne-au întâmpinat frumos, cu glume. Ne-am încărcat bateriile”, spune Răzvan Dumitrescu.

Pentru prahoveni, vacanţele la rulotă sunt nelipsite începând de primăvara şi până târziu în toamnă. Spun că nimic nu se compară cu acest gen de turism, fie el şi de scurt timp.

”Nu eşti condiţionat de program, îţi pregăteşti singur absolut ce-ţi doreşti, poţi să asculţi păsările, să pregăteşti masa liniştit. Ete un nivel de libertate totală”, declară Răzvan Dumitrescu. 

buzau

Alături de familia din Prahovă îl găsim pe Constantin Oprea, un pensionar din Voluntari, sosit la Vulcanii Noroioşi împreună cu familia. Se declară un rulotist împătimit, pasiune care merită orice investiţie. 

”A luat mare amploare treaba asta cu rulota. Eu o am de patru ani de zile. Atunci am dat 20.000 de lei. Sunt şi mai ieftine, şi mai scumpe, dar cine îşi doreşte cu adevaărat o rulotă sau autorulotă se descurcă”, spune Constantin Oprea.

buzau

În campingul de rulote de la Vulcanii Noroioşi, turiştii au prins poftă de petrece spre orele amiezii, după ce au vizitat împrejurimile. Grătarele au fost aprinse şi ele, unul după altul, pentru a frige în primul rând mititeii, vedetele zilei. 

buzau

Iar cine nu a avut chef de muncă a putut comanda meniurile de 1 mai la terasa campingului. ”Astăzi avem multe rulote, cu grătarele proprii, dar pe cei care vor să servească masa îi aşteptăm cu ciorbe, fripituri la grătar,  plăcinte, gogoşi. Avem şi prăjituri de casă”, spune Claudia, bucătar şef în cadrul complexului.

Turiştii care petrec minivacanţa de 1 mai în Buzău pot vizita vulcanii noroioşi, aşezările rupestre de la Aluniş şi Bozioru, mănăstirea Ciolanu şi multe alte obiective de pe Valea Buzăului. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite