Un mort şi doi răniţi, după ce tractoraşul în care se aflau a căzut de pe o punte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa ISU Buzău
Sursa ISU Buzău

Un bărbat a murit iar doi au fost grav răniţi după ce tractorul în care se aflau a căzut de pe o punte, în albia râului Bâsca Mare. Victimele au fost transportate la spital cu un elicopter SMURD.

Evenimentul s-a produs într-o zonă împădurită a localităţii Varlaam, comuna Gura Teghii, greu accesibilă pentru maşini mari. 

Veniţi cu o dubă încărcată cu tâmplărie şi geamuri pentru o pensiune de la poalele Penteleului, angajaţii unei firme din Mureş au decis să transfere încărcătura peste punte cu ajutorul unui mic tractor cu remorcă.

Utilajul a fost adus de un tânăr de 26 de ani, din Gura Teghii. O parte dintre uşile livrate de mureşeni au fost cărate în remorcă, peste albia râului Bâsca Mare, de două ori. 

La cea de-a treia cursă, doi dintre muncitorii firmei din judeţul Mureş au decis să urce în remorcă pentru a ţine geamurile cu mâinile. 

În timp ce tractoraşul trecea de pe un mal pe celălalt, o şufă a cedat, puntea s-a înclinat, iar utilajul a căzut de la cinci metri înălţime, în albia râului Bâsca Mare, punctul de trecere Gura Milii.

Pompierii au actionat pentru evaluarea şi extragerea victimelor din zona cu pricina, folosindu-se diferite sisteme şi frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă.

Un bărbat de 45 de ani, din judeţul Mureş, a murit pe loc. Colegul acestuia, în vârstă de 41 de ani, şi şoferul tractoraşului, au fost grav răniţi. Ei au fost preluaţi de un elicopter SMURD şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

 Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite