Ştefan de la Bărbuleşti a fost amendat, în Buzău. Cânta la o înmormântare cu zeci de participanţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan de la Bărbuleşti a fost amendat de Poliţie
Ştefan de la Bărbuleşti a fost amendat de Poliţie

Peste 20 de persoane care participau la o înmormântare, în comuna buzoiană Cislău, s-au ales cu amendă pentru încălcarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Printre cei sancţionaţi se află şi Ştefan de la Bărbuleşti, împreună cu fiul său, invitaţi să cânte la funeralii.

Poliţiştii şi jandarmii buzoieni au descins la funeraliile unui bărbat de 44 de ani, din comunitatea de romi din comuna Cislău, la scurt timp după apariţia unor imagini transmise în direct pe Facebook.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini care indicau că la un anumit imobil sunt în desfăşurare tradiţii religioase privind funeraliile unei persoane din localitatea Cislău, şi că nu ar fi respectate restricţiile, poliţiştii s-au sesizat din oficiu”, spun reprezentanţii IPJ Buzău. 

La faţa locului au fost prezente mai multe echipaje de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Poliţiilor orăşeneşti Pătârlagele şi Nehoiu, Secţiilor de poliţie Cislău şi Pârscov, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi. 

Având în vedere regulile instituite, organizatorului,  invitaţilor şi altor 22 de participanţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Poliţiştii continuă activităţile, pentru legitimarea participanţilor, urmând a fi luate măsuri faţă de persoanele identificate. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite