Răsplată surpriză pentru copilul care şi-a vândut iezii pentru ca părinţii lui să poată repara casa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caramel este îngrijit de acum înainte de Ştefănuţ
Caramel este îngrijit de acum înainte de Ştefănuţ

Un băiat de 10 ani, din Verneşti, a avut parte de o surpriză din partea poliţiştilor, care, în iarnă, au ajutat la construirea unei căsuţe pentru familia lui. În Săptămâna Mare, Ştefănuţ a primit în dar un ied, drept răsplată pentru un gest pe care l-a făcut acum câteva luni pentru a-şi ajuta familia.

Vizita unor poliţişti a fost motiv de bucurie pentru familia Moise, din satul Cândeşti, comuna Verneşti.

Oamenii în uniformă au sosit cu pachete pline cu alimente şi alte cadouri, iar şeful Poliţiei Animalelor din Buzău a avut un cadou special pentru cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei vizitate: o ieduţă pe nume Caramelle.

„Miercuri dimineaţă, premergător Sărbătorii Pascale, poliţiştii au deschis agenda în căutare de oameni dragi, buzoieni pe care i-am întâlnit în activităţile noastre de-a lungul timpului. Aşa ne-am reamintit de Ştefanuţ, cel mai mare dintre patru fraţi ai unei familii din Verneşti. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit. Aşa am aflat atunci de pasiunea sa: animalele”, transmit poliţiştii buzoieni.

Familia copilului este cunoscută în rândul poliţiştilor încă din luna decembrie a anului trecut, când aceştia au oferit ajutor pentru renovarea casei. 

Atunci, Ştefănuţ a vândut cei trei ieduţi pe care îi îngrijea pentru a cumpăra varul necesar la curăţenie.

”În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruită, aşa că Ştefănuţ nu a stat pe gânduri şi, pentru binele familiei, a vândut ieduţii pe care îi avea, pentru a cumpăra var. Noi, poliţiştii buzoieni, am prins acest detaliu şi am promis că lucrurile nu vor rămâne aşa. Defect profesional, suntem atenţi la detalii”, este mesajul poliţiştilor.

Ştefănuţ, noul stăpân al ieduţei Caramelle, a primit şi o diplomă din partea poliţiştilor, pentru dragostea pe care o poartă pentru animale. Cadoul din partea oamenilor legii a fost binevenit pentru întreaga familie. Surprins plăcut, Ştefănuţ a promis că va avea grijă de ieduţă.

Cazul familiei Moise a intrat în atenţia reprezentanţilor Biroului de Relaţii Publice al IPJ Buzău după ce neajunsurile cu care se confruntă această familie au fost expuse într-un reportaj la un post local de televiziune.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite