Accident cu cinci răniți, lângă municipiul Buzău. Un copil de patru ani, printre victime VIDEO

0
Publicat:

Cinci persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite într-o coliziune între două autoturisme, produsă vineri, 10 mai 2024, pe drumul național (DN) 2B. Accidentul s-a produs într-o intersecție din comuna Gălbinași (Buzău). Traficul a fost restricționat temporar.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, este vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau pe direcția Brăila către Buzău. Una dintre mașini era condusă de către un șofer buzoian în vârstă de 38 de ani, iar cealaltă, de o tânără de 26 de ani, localnică din Gălbinași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui copil de patru ani, din mașina condusă de femeie, rănirea conducătorului auto de 38 de ani și a altor trei pasageri din mașina acestuia, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 80 de ani.

„Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Două autoturisme s-au tamponat. FOTO I. Bunilă
Două autoturisme s-au tamponat. FOTO I. Bunilă

Cu o zi înainte, polițiștii buzoieni au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 19 permise de conducere, ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

Echipajele au depistat 42 şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia zece au predat permisele de conducere pentru următoarele 90, respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză – 191 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar autoturimsul unui șofer de 25 de ani, din Dâmbovița, ce rula pe DN2 E85, în afara localității Poșta Câlnău.

Cu cea mai mare viteză pe timp de noapte – 152 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar autoturimsul unui șofer de 41 de ani, din Prahova, ce rula pe DN2 E85, în afara localității Poșta Câlnău.

Alte nouă permise de conducere a fost reţinut pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului, pentru neacordarea priorității de trecere a pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului și pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite