Handbalistă de la Gloria Buzău, depistată cu coronavirus în cantonamentul din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul coronavirus loveşte şi în echipa de handbal Gloria Buzău, care se află în cantonament în judeţul Braşov. O jucătoare a fost depistată cu COVID-19, după ce clubul a testat zilele trecute toate jucătoarele. Sportiva şi încă trei membri ai lotului au fost trimişi acasă.

Handbalista care a contractat noul coronavirus este Elena Livrinikj, o macedoneancă de 25 de ani venită în această vară de la Rapid, unde a fost golgeteră. 

Jucătoarele echipei SCM Gloria Buzău s-au deplasat la Cheile Grădiştei, unde au început pregătirile pentru campionat şi Cupa EHF. 

Conducerea echipei au decis s-o trimită acasă din cantonament pe Livrinikj, ca să limiteze la maximum riscurile de contaminare a întregului lot. 

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul colegei de cameră Patricia Moraru şi a doi masori, cei care ar fi luat cel mai mult contact cu handbalista din Macedonia.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, miercuri, la nivelul judeţului au fost confirmate 33 de cazuri noi de COVID-19. Printre bolnavi sunt şi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Accident groaznic surprins de camere în poarta unui post de poliţie. Maşina s-a dezmembrat pur şi simplu

Dr. Virgil Musta: „Respectaţi trei măsuri simple, vă rog! Probabil e mai greu de crezut acum pericolul care încă ne paşte”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite