Mai mulţi poliţişti buzoieni au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Angajaţi IPJ Buzău, izolaţi la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Alertă sanitară la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, unde şase angajaţi au fost depistaţi cu noul coronavirus. Au fost diagnosticaţi cu COVID-19 cinci poliţişti şi un angajat din rândul personalului contractual.

Şase angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost depistaţi pozitiv la testul pentru SARS-CoV2 şi au fost internaţi pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit unor surse, au fost izolaţi la domiciliu 18 colegi ai cadrelor din IPJ Buzău infectate cu SARS-CoV2. activitatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău nu a fost afectată.

Imediat au fost efectuate mai multe dezinfecţii în birourile în care lucrau cei şase. Aceştia au fost internaţi la spitale din Buzău şi Râmnicu Sărat.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 33 de cazuri noi de COVID-19.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 3 şi 80 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi la unităţi medicale din Bucureşti. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite