Bărbat de 37 de ani, din Buzău, acuzat că şi-a violat propria fiică. Autorităţile au pornit anchete

0
0

Un bărbat de 37 de ani, din comuna buzoiană Smeeni, a fost reţinut luni seara de poliţie, fiind acuzat de viol şi relaţii incestuoase cu propria fiică. Fapta care a scandalizat deja toată comunitatea a ieşit la iveală chiar la priveghiul propriului frate, care a decedat în urmă cu câteva zile.

Nimeni nu bănuia ce faptă cumplită a comis C.D., de 37 de ani, din satul Albeşti, comuna Smeeni. Tatăl violator tocmai venise la priveghiul propriului frate când s-a declanşat un scandal monstru. Nepoata violatorului a aflat de la victima în vârstă de 14 ani la ce chinuri cumplite era supusă de propriul tată.

Femeia a răbufnit şi l-a acuzat în public pe unchiul său de faptele greu de descris în cuvinte. După un adevărat circ, femeia a sunat la 112 şi a chemat poliţia.

Oamenii legii l-au ridicat pe suspect şi după audierile preliminare acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă. Victima a fost transportată marţi de un echipaj de poliţie la serviciul de medicină legală pentru a fi examinată de către un medic. 

Cazul a intrat şi în atenţia DGASPC Buzău. "Urmează ca miercuri victima să fie consiliată psihologic pentru a se stabili exact starea în care se află. Mâine (miercuri n.r.) va avea loc şi o anchetă socială la locuinţa victimei dar important este că factorul abuzator a fost scos din familie", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs. 

Bărbatul acuzat de incest şi viol mai are acasă încă trei copii. "Suntem cu toţii şocaţi de fapta comisă în localitatea noastră. Cred că nu există pedeapsă prevăzută de lege pentru acest om. Eu cred că ar trebui spânzurat", ne-a declarat primarul localităţii Smeeni, Ion Andrei.

Dacă situaţia familială va impune, fetiţa abuzată de propriul tată ar putea ajunge într-un centru de plasament pentru minorii abuzaţi.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite