„Educată“ sexual de propriul tată. O copilă de 11 ani a fost transformată în jucărie sexuală sub ochii mamei. Bărbatul a spus că fata „l-a sedus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean de aproximativ 40 de ani întreţinea de doi ani relaţii sexuale cu propria fiică. Incestul avea loc sub privirile mamei, care spune că a tăcut de frica bătăii. Bărbatul a fost prins în pat cu copila de 11 ani de preotul satului şi a fost arestat.

Doi ani de coşmar a trăit o copilă de 11 ani din judeţul Botoşani. În timp ce fetele de vârsta ei se jucau cu păpuşi, fetiţa din Flămânzi, era transformată în jucărie sexuală de propriul tată. Bărbatul, Mihai L. de aproximativ 40 de ani îşi făcea toate poftele cu ştirea mamei copilei. 

Descoperit în pat cu fiica de preot

Familia lui Mihai L. este una săracă. Acesta trăieşte în concubinaj cu mama celor patru copii ai săi. Cea mai mare este fetiţa de 11 ani, cea care a aprins fanteziile erotice ale tatălui. Familia nu are niciun fel de venit. 

Bărbatul nu se mai sfia de nimeni şi de nimic. A fost prins în pat cu propria fiică, chiar de preotul satului, venit la casa familiei pentru o sfinţire. Preotul, revoltat a vorbit inclusiv cu concubina şi mama fetei în acelaşi timp, care a recunoscut că de fapt soţul o înşală în văzul tuturor cu propria lor fiică de numai 11 ani. Femeia a spus că nu a spus nimic de frică, fiind ameninţată cu bătaia de bărbat.

”Sedus” de fiica de 11 ani care cerea sex

A fost anunţată poliţia iar miercuri bărbatul a fost reţinut. Dus la audieri, iniţial, Mihai L. nu a recunoscut nimic. Pus în faţa probelor dar şi a mărturiilor, botoşăneanul a recunoscut că-şi abuza fiica de aproximativ doi ani de zile, de când concubina sa a fost internată câteva zile în spital. Atunci şi-a obligat fiica, care avea doar 9 ani să întreţină relaţii sexuale cu el. A rămas la pasiunea pentru fiică, chiar şi după ce concubina s-a întors acasă. Anchetatorii au rămas stupefiaţi, după ce bărbatul a aruncat vina pe copila de numai 11 ani, acuzînd-o că ea l-a sedus. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

O copilă de 15 ani, din Bârlad, s-a dus disperată la Poliţie ca să-şi denunţe tatăl, acuzat că o violează de ani. Micuţa s-a plâns şi la şcoală, dar nimeni n-a crezut-o

Violenţa în educaţia copilului: efectele cumplite pe care le are bătaia asupra dezvoltării copiilor

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite