Ambulanțier înjunghiat în casa unui pacient care ceruse ajutor

0
0
Publicat:

Un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău a fost înjunghiat în timp ce se afla la locuinţa unui pacient care solicitase sprijin medical. Victima a suferit o rană la picior și este internată.

Ambulanțierul a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat
Ambulanțierul a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat

Un echipaj de ambulanţă a fost solicitat să intervină pentru ajutarea unui pacient din Râmnicu Sărat, unde un bărbat susținea că se simţea rău. Membrii echipajului au ajuns la locuința în care se afla pacientul, numai că atunci când se pregăteau să-i acorde primul ajutor au fost agresați de un alt bărbat care se afla în locuință. Ambulanțierul a fost lovit cu un cuțit în picior. Asistenta care îl însoțea a cerut ajutor la 112. 

„În seara de 1 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că membrul unui echipaj de ambulanţă a fost victima unei vătămari corporale, în timp ce se afla la o intervenţie medicală în municipiul Râmnicu Sărat. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă pentru a verifica datele semnalate. Din investigaţii a reieşit că echipajul a fost solicitat pentru a interveni la un caz medical la locuinţa unui bărbat care acuza stare de rău. La domiciliul bărbatului era prezent şi un invitat, un râmnicean în vârstă de 65 de ani. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă l-ar fi agresat pe unul dintre membrii echipajului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.În urma leziunilor suferite la coapsă, persoana vătămată a fost transportată la spital şi internată, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate", se menţionează într-un comunicat de presă al Poliției Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite