A fost prins autorul tâlhăriei din cartierul Dorobanţi. E vorba despre un tânăr din Brăila, care a fost ajutat de doi complici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Individul care luni seară a pus în alertă întreaga poliţie buzoiană după ce a tâlhărit, în plină stradă, o femeie, smulgându-i de la gât un lănţişor din aur de 12 grame, a fost prins de poliţiştii de la Investigaţii Criminale pe raza municipiului Brăila.

După tâlhăria din cartierul Dorobanţi, individul şi alţi doi prieteni, toţi brăileni, s-au întors marţi la Buzău, şi au mai dat o lovitură în zona Gării, tâlhărind o altă femeie prin acelaşi mod de operare.

Autoturismul cu care s-ar fi deplasat bănuiţii a fost reperat pe raza municipiului Brăila de către o echipă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău. Autoturismul respectiv a fost oprit în trafic, la volan fiind identificat un brăilean în vârstă de 25 de ani, care era însoţit de alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, toţi din judeţul Brăila.

Cei patru ocupanţi ai vehiculului au fost preluaţi de poliţiştii buzoieni şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri.

Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 27 de ani este principalul bănuit în cazul celor două infracţiuni de tâlhărie, acesta fiind ajutat la comiterea faptei de doi dintre brăileni care îl însoţeau, ambii în vârstă de 25 de ani. Totodată, poliţiştii au stabilit că bijuteriile sustrase au fost amanetate pe raza municipiilor Ploieşti şi Brăila şi au fost recuperate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 27 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de ceilalţi doi brăileni, sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale au luat împotriva acestora măsura reţinerii şi continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Citeşte şi: VIDEO Descinderi la firmele magnaţilor alcoolului, efectuate de inspectori antifraudă şi jandarmi

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite