Vaccinare fără programare la centrele de la Romexpo. Capitala are un nou centru de imunizare drive-thru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii se pot vaccina fără programare la centrele de la Romexpo, dar pot profita şi de un nou centru drive-thru deschis în Băneasa.
Bucureştenii se pot vaccina fără programare la centrele de la Romexpo, dar pot profita şi de un nou centru drive-thru deschis în Băneasa.

Bucureştenii se pot vaccina anti-COVID-19 fără programare la centrele de la Romexpo. Imunizarea se poate face doar pe baza cărţii de identitate. În plus, de la începutul acestei săptămâni, Capitala are un nou centru drive-thru deschis în Sectorul 1, în incinta parcării Metro Băneasa. Programul noului centru este: luni - sâmbătă, între orele 8:00 - 20:00 şi duminică între orele 8:00 - 18:00.

Complexul Expoziţional Romexpo este cel mai mare centru de vaccinare din românia şi are 50 de puncte de imunizare situate în pavilionul C2.

Doritorii se pot vaccina atât cu Pfizer şi Moderna, cât şi cu AstraZeneca. Puncetel de vaccinare sunt deschise în fiecare zi de luni până duminică, între orele 8:00 - 20:00.

Vârstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice oră din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu vârsta până în 65 de ani după ora 14.00.

Accesul auto la acest centru este permis până în faţa acestuia deoarece sunt asigurate şi locuri de parcare.

„Vaccinarea şi respectarea în continuare a măsurilor de prevenţie recomandate de specialişti reprezintă singurele soluţii prin care putem stopa răspândirea virusului în comunitate. Sănătatea noastră, a tuturor, depinde de numărul celor care se vaccinează şi care conştientizează că numai aşa putem opri pandemia şi ne putem relua viaţa normală", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform Mediafax.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite