Un tânăr care voia să se sinucidă de Crăciun a fost salvat de Coh, câinele polițist din Suceava

0
Publicat:

Câinele Coh s-a dovedit a fi decisiv în salvarea tânărului care suferise o decepție în dragoste în Ajunul Crăciunului.

Câinele polițist Coh și instructorul polițist FOTO: Monitorul de Suceava
Câinele polițist Coh și instructorul polițist FOTO: Monitorul de Suceava

Un tânăr de 20 de ani, din satul sucevean Salcia Nouă s-a născut a doua oară, după ce a fost salvat de la moarte de un câine polițist.

Tânărul dispăruse de acasă din ziua de Crăciun și a lăsat familiei un bilet în care anunța că se va sinucide, după o decepție în dragoste.

Părinții au anunțat imediat poliția, fiind realizată o mobilizare generală.

 „Peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari din Siliștea Nouă au demarat ample acțiuni de patrulare, inclusiv în pădurile din zonă. În paralel, s-a cerut sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

 În momentul în care patrupedul Coh a ajuns la Siliștea Nouă căutările nu dăduseră nici un rezultat. Câinele polițist a mers după miros circa 5 kilometri prin pădure, iar la un moment dat a ajuns la un grajd folosit pe timp de vară pentru ținerea animalelor”, potrivit Monitorul de Suceava.

Tânărul a fost găsit în interior, inconștient, cu mâinile și picioarele aproape degerate, dar în viață. El a fost dus la spital, iar starea sa este acum ameliorată, cu un pronostic de vindecare pozitiv.

Câinele Coh are 3 ani și de doar o lună finalizase activitatea de pregătire și specializare la Centrul Chinologic Sibiu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite