Un bărbat din Ilfov, cercetat de Poliţie după ce a tras cu un pistol cu gaze într-o agenţie de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este cercetat de Poliţie după ce a tras cinci focuri cu un pistol cu gaze într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna, judeţul Ilfov.

Un bărbat din Ilfov a tras cu un pistol într-o agenție de pariuri / Foto: Arhivă
Un bărbat din Ilfov a tras cu un pistol într-o agenție de pariuri / Foto: Arhivă

Evenimentul a avut loc pe 3 ianuarie, când poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă, arată IPJ Ilfov.

„În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila au identificat bărbatul, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate", se precizează în comunicat.

A fost constituit un dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Vineri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziţii domiciliare în acest caz.

„În timpul efectuării percheziţiilor, la una dintre cele două locaţii a fost depistat bărbatul respectiv, care se ascundea la acea adresă, şi a fost găsită arma în cauză, aceasta fiind o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar", a transmis IPJ Ilfov.

Cercetările vizează infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi, respectiv, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite