Program la toaleta Tribunalului București. Avocații pot folosi grupul sanitar doar în intervalul orar 7-15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poză postată de o avocată a devenit virală pe rețelele de socializare. Pe imagine se vede un program de acces la toaleta Tribunalului București destinat avocaților. Aceștia nu pot folosi toaleta decât pe baza cardului de avocat și doar în timpul orelor de program la instanță.

Avocații pot merge la toaleta Tribunalului București doar în intervalul 7,00-15,00 FOTO Facebook
Avocații pot merge la toaleta Tribunalului București doar în intervalul 7,00-15,00 FOTO Facebook

O avocată a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la Tribunalul București, de la ușa toaletei pentru avocați, pe care este un anunț incredibil: că accesul avocaților la toaleta din incinta Tribunalul București se poate face doar cu cardul de avocat și numai în timpul intervalului orar 7.00-15.00, cu mențiunea că nu se asigură nici necesarul de hârtie igienică.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, strângând rapid mii de vizualizări, iar comentariile la postare nu au întârziat să apară, majoritatea fiind ironice.

„Aș avea o propunere, să se timbreze prezența la toaletă, dublată de o adeverință de la Fisc, că avocatul are ce mânca”, a scris un bărbat.

Mulți avocați merg de ceva vreme la toaleta justițiabililor pentru că, spun ei, toaleta destinată avocaților este aproape imposibil de folosit.

„La ce stare de degradare și mirosuri insuportabile sunt, adesea merg la cea a justițiabililor, care este mai curată”, a punctat o avocată. 

„O foaie de hârtie, 4 role de scotch: treabă de birocrat...”, comentează ironic un bărbat.

„Ca să nu mai vorbim și despre program... Cine are dosare după ora 15,00 ce face?”, întreabă retoric altcineva.

Program la WC? Doamne!”, și-a exprimat consternarea o femeie. „Așa ceva...”, a ținut să comenteze o doamnă. 

O altă persoană a scris despre o altă situație incredibilă: că la Curtea de Apel Bacău nu există toaletă. De altfel, multe clădiri din țară în care funcționează instanțe de judecată sunt într-o stare avansată de degradare.

„Adevărul“ a solicitat un punct de vedere oficial de la Tribunalul București, dar până acum nu a venit. Îl vom publica imediat ce acesta ne va fi comunicat.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite