Nicușor Dan anunță progrese în asigurarea încălzirii pentru locuitorii Capitalei. Unde vor fi amplasate 20 centrale termice

0
Publicat:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut publice detalii importante cu privire la achiziția a 20 de mini-centrale termice destinate îmbunătățirii furnizării agentului termic și a apei calde către locuitorii din București.

Mini-centralele termice FOTO Facebook/ Nicușor Dan
Mini-centralele termice FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Prin intermediul unei postări pe platforma de socializare Facebook, edilul a dezvăluit că în cadrul procedurii de achiziție au fost depuse 3 oferte, urmând ca, în scurt timp, câștigătorul să fie desemnat.

„Avem 3 oferte depuse în cadrul procedurii de achiziție a celor 20 de mini centrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți”, a scris Primarul General al Capitalei, sâmbătă, pe Facebook.

Nicușor Dan a subliniat importanța acestei achiziții pentru asigurarea confortului termic al locuitorilor orașului, afirmând că prin instalarea celor 20 de capacități modulare, vor fi acoperite nevoile de încălzire și apă caldă pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente și aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

Centralele termice urmează să fie amplasate în anumite puncte termice din diverse sectoare ale Bucureștiului, unde funcționarea a fost deficitară și livrarea agentului termic nu a fost suficientă. Astfel, se vor instala patru puncte termice în Sectorul 1, șase în Sectorul 2, trei în Sectorul 3, câte unul în Sectoarele 4 și 6, și încă trei în Sectorul 5.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite