Moarte suspectă în Capitală, după ce o femeie a căzut de la etaj. Dosarul, preluat de Serviciul Omoruri

0
Publicat:

Moarte suspectă în Capitală, după ce o femeie și-a pierdut viața, luni, căzând de la etajul unui imobil din Sectorul 5. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a murit femeia.

Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă FOTO Adevărul
Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă FOTO Adevărul

La data 20 februarie 2023, în jurul orei 14.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui imobil, din Sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Se pare că victima ar fi căzut de la etajul 5, însă, deocamdată, nu sunt clare împrejurările în care a avut loc tragedia.

Conform sursei citate, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor care au condus la deces. 

A coborât din apartament pe burlanul blocului

Pe 14 februarie 20234, o tânără de 33 de ani a căzut de la etajul unu al unui bloc din municipiul Focşani după ce a încercat să coboare pe un burlan din apartamentul situat la etajul trei al imobilului respectiv. Potrivit martorilor, tânăra a ieşit din apartamentul situat la etajul trei şi a coborât pe burlanul blocului până la etajul unu, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut.

"Marţi, la ora 10,15, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o victimă de sex feminin, 33 ani, cu politraumatism prin cădere de la înălţime, în Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2, cu medic, fiind identificată o victimă conştientă, cu traumă membru inferior drept. Victima a fost preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.  

Femeia ar fi explicat că a dorit să iasă în oraş cu o prietenă, apartamentul fiind încuiat pe dinafară de prietenul acesteia, cu singura cheie disponibilă, astfel că a ales această metodă pentru a ieşi din casă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au concluzionat că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite