Minora de 12 ani, dispărută din sectorul 2 al Capitalei, a fost găsită nevătămată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost alertă în București, după ce o fată de 12 ani, din sectorul 2, a fost dată dispărută joi. Aceasta a plecat joi de la domiciliu și nu a mai revenit. Îngrijorată, familia a anunțat autoritățile pentru a o găsi pe minoră.

Fata are 12 ani FOTO Poliția Capitalei
Fata are 12 ani FOTO Poliția Capitalei

UPDATE În urma activităților derulate, minora a fost găsită, iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au anunțat autoritățile.


Conform Poliției Capitalei, minora se numește Voicu Daria Gabriela și are următoarele semnalmente: înălţime:1,55 m, greutate 45 kg, păr lung, castaniu, ochi căprui. 

La data dispariției purta o bluză de culoare bej cu inscripții negre, pantaloni de culoare neagră, ghete de culoare neagră. Fata poartă aparat dentar pe ambele arcade.

Minora a pelcat de acasă si nu s-a mai întors FOTO Poliția Capitalei
Minora a pelcat de acasă si nu s-a mai întors FOTO Poliția Capitalei

La nivelul Poliției Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

O adolescentă dispărută de un an a fost găsită în viață, într-un dulap. Ce au descoperit medicii

După un an și jumătate de la dispariție, o adolescentă, în vârstă de 14 ani a fost găsită de polițiști, ascunzându-se într-un dulap. Oamenii legii au efectuat percheziții, în timp ce doi bărbați, locuitori ai casei, se uitau liniștiți la televizor. Ei au susținut că nu o mai văzuseră pe fată.

Adolescenta este din statul american Michigan. Ea a fost dată dispărută, de către tatăl său, în anul 2021. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre soarta sa. Recent, polițiștii au primit un pont de la o persoană, cum că fata s-ar ascunde într-o anumită locuință, aflată în orașul Port Huron. Oamenii legii au bătut la ușa casei unde o femeie nu le-a permis accesul înăuntru.

Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, lucruri care, pentru noi, au fost semnale de alarmă. Doamna ne-a spus să ne întoarcem cu un mandat de percheziție. Așa am făcut.”, a declarat mareșalul adjunct Robert Watson pentru Detroit Free Press, citat de Mirror.

În momentul în care s-au întors la locuința suspectă, oamenii legii au fost întâmpinați de doi bărbați care se uitau, cu nonșalanță la televizor. Adolescenta a fost găsită în dulapul din hol, ascunsă printre haine. Ocupanții casei „au negat vehement că au văzut-o”, ba chiar le-au oferit ofițerilor câteva piste false.

Conform procedurilor, adolescenta, în vârstă de 14 ani, a fost ulterior dusă la spital, pentru un examen de sănătate. Acolo, medicii au descoperit că este însărcinată. Reprezentanții serviciilor de protecție a copilului i-au transmis mareșalului adjunct Watson că tatăl fetei dispărute s-a simțit „foarte uşurat” pentru că a găsit-o. În egală măsură, fata a fost „extaziată” să se reîntâlnească cu tatăl ei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite