Metrorex a introdus trenuri suplimentare pentru a scădea timpii de aşteptare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă / Shutterstock
FOTO Arhivă / Shutterstock

Metrorex a anunţat că începând de marţi scad timpii de aşteptare la metrou, deoarece au fost introduse în circulaţie 6 trenuri suplimentare.

„Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situaţiei create în circulaţia trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare. Astfel, în urma discuţiilor purtate cu Alstom S.A. şi a plăţii unor facturi pentru prestaţii de mentenanţă aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulaţie a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”, transmite compania.

În contextul actual, intervalul de succedare între trenuri va scădea la 9 - 10 minute, pe toată reţeaua de metrou fiind introdus un număr de 40 trenuri.

„Reiterăm că utilizatorii metroului sunt în permanenţă informaţi cu privire la modificările din programul de circulaţie a trenurilor atât în staţii, cât şi prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro. Continuăm demersurile pentru remedierea situaţiei într-un termen cât mai scurt şi prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat!", se mai precizează în comunicat.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite