Lucrări de modernizare în stațiile Enel din zonele Morari și Mihai Bravu. Siguranţa instalaţiilor electrice va scădea temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enel Distribuție Muntenia realizează lucrări de modernizare și retehnologizare a echipamentelor electrice primare și secundare din stațiile de transformare Morari și Mihai Bravu.

Astfel, în zonele Calea Vitan, B-dul Decebal, B-dul Unirii, Calea Călărașilor și străzile adiacente, va scădea siguranța instalațiilor, temporar, pe perioada lucrărilor.

Pentru a asigura un impact cât mai redus asupra consumatorilor din această zonă, echipele Enel Distribuție au fost mobilizate pentru finalizarea acestei lucrări importante până luni, astfel încât ea să fie desfășurată în regim de urgență.

În eventualitatea apariției unei avarii, echipele Enel vor interveni imediat pentru alimentarea consumatorilor, prin preluarea consumului pe sursele de rezervă, în limita capacității de distribuție a cablurilor de medie tensiune.

Finalizarea acestor lucrări importante mărește gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică și calitatea serviciului de distribuție, potrivit Enel.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite