De joi avem căldură numai noaptea. RADET: Excepţie fac blocurile unde Asociaţia de Proprietari amână încălzirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Probele la cald vor continua numai nopatea, începând de joi FOTO Adevărul
Probele la cald vor continua numai nopatea, începând de joi FOTO Adevărul

Blocurile din Capitală vor fi alimentate în continuare cu căldură prin sistemul integrat de încălzire al RADET, în regim de probă. Începând de joi, probele se vor face numai noaptea.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti a anunţat că probele la cald vor continua să fie efectuate în Capitală până mâine dimineaţă, la ora 05.30, după care va furniza încălzire doar pe timpul nopţii în intervalul 22.30 – 05.30.

De la această măsură fac excepţie asociaţiile de proprietari care au solicitat în scris amânarea de furnizare a căldurii şi deci anularea probelor la cald.

Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00-6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, conform legii. Cu toate acestea însă, având în vedere că acest condiţii meteo sunt neobişnuite, deocamdată, Regia aplică furnizările de energie termică în regim de probe.  

Pe aceeaşi temă:

Preţul gigacaloriei plătit de bucureşteni: 170 de lei. Cât au plătit oamenii în funcţie de apartament şi când va fuziona RADET cu ELCEN

Gigacaloria ne arde la buzunare. Cât ne va costa factura la căldură iarna aceasta

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite