Ciucu: Nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan

0
0

Președintele PNL București susține, într-un mesaj pe Facebook, că nu au venit solicitări la nivel național pentru retragerea sprijinului politic ai lui Nicușor Dan, iar strategia politică de la nivel național este stabilită în cadrul Biroului Politic Național al PNL.

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

”Strategia politică a PNL București este decisă în cadrul Biroului Politic al PNL București. Strategia Politică de la nivel național este stabilită în cadrul Biroului Politic Național al PNL. Nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan în Consiliul General și nu există o intenție în acest sens la nivelul organizației PNL București pe care o reprezint” , susține Ciprian Ciucu într-un mesaj pe Facebook.

Ciprian Ciucu susține că decizia este una prematură și „orice primar are nevoie de o perioadă de grație pentru a demonstra ce poate: să gândească și să vină cu proiecte bune, să le implementeze, să inițieze reforme, să administreze serviciile publice”.

„În cel de-al doilea rând, nu poți lăsa un oraș precum Bucureștiul fără o majoritate în Consiliul General. Vă reamintesc, PNL are în acest moment o majoritate cu USR în Consiliul General. Nu au existat solicitări de la nivel național pentru a schimba majoritatea cu USR de la nivelul Consiliului General” , susține acesta. 

Președintele PNL București susține că i-ar fi plăcut ca „dl. Primar General să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL. Până una-alta, NOI, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele. Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri. Mulți le-au catalogat drept “atacuri”. Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București, direct afectat, prin asociere, de performanțele sale administrative”.

În ceea ce privește retragerea sprijinului politic, Ciprian Ciucu susține că în cazul în care această decizie va fi luată, o va face publică personal.

„Cât despre retragerea sprijinului politic, dacă vom lua o asemenea decizie, o veți auzi de la mine, direct, clar, argumentat. Ignorați petardele și fumigenele aruncate prin diferite publicații. Acum, mergem mai departe! Avem prea multă treabă de făcut și ar trebui să alocăm cu toții mai mult timp administrației și mai puțin politicii. Mai sunt doi ani până la alegeri, vom avea timp și de politică. Acum, la treabă! Toate cele de mai sus sunt spuse in contextul zvonurilor și articolelor din ultimele luni, care au luat amploare în ultimele zile, cu privire la acest subiect” , susține președintele PNL București.

Reacția liderului PNL București vine în contextul în care în spațiul public au apărut mai multe informații conform căruia liderii PNL au cerut organizației București să îi retragă sprijinul politic lui Nicușor Dan.

Liderii PNL ar fi cerut retragerea sprijinului politic pentru Nicușor Dan din cauza percepției negative a activității primarului general, după cum indică mai multe sondaje de opinie recente, potrivit informațiilor G4Media. 

București


Ultimele știri
Cele mai citite