Cazul cadavrului găsit în lada de pat se complică. Victima este o fetiță de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a venit cu noi informații în cazul cadavrului găsit într-un apartament din Sectorul 4. Potrivit instituției, victima este o minoră de 12 ani.

Cercetările continuă în acest caz / Foto: Arhivă
Cercetările continuă în acest caz / Foto: Arhivă

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată într-un comunicat de presă.

Polițiștii cred că fetița ar fi fiica partenerei celui care închiriase locuinţa și a fost dată dispărută acum două luni. Mama ei și individul în cauză ar fi ieșit deja din țară în luna aprilie, fapt ce-i pune în fruntea listei de suspecți, au transmis surse judiciare pentru „Adevărul”.

Reamintim că victima a fost găsită moartă, sâmbătă, de proprietarul apartamentului în care aceasta locuia cu chirie. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite