Bebeluș găsit carbonizat într-o locuință din Otopeni. Mama a fost reținută

0
Publicat:

O mamă din Otopeni în vârstă de ani a fost arestată sub acuzația că ar fi născut acasă și că și-ar fi ars bebelulșul într-o sobă.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a transmis miercuri că, pe data de 22 iulie, a fost sesizat de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească respectivă a fost transportată de către un echipaj medical o femeie, din Otopeni, în cauză fiind suspectată naşterea la domiciliu, notează Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, un criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul llfov, care au descoperit în soba dintr-o încăpere cadavrul carbonizat al unui bebeluş.

La faţa locului s-a deplasat şi un medic legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, procurorii au dispus, la data de 25 iulie, reţinerea femeii pentru 24 de ore, iar un judecător a decis ca ea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind efectuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite